Curs de stil & imagine

In fiecare luna, impreuna cu Fundatia Calea Victoriei, Irina Markovits te invata ce inseamna sa ai stil: care este legatura dintre imaginea ta de sine, imaginea exterioara si trecutul tau, ce poti purta in functie de silueta si pigmentatie, cum sa interpretezi tendintele...

Cand vine vorba de stil personal, totul se reduce la persoana ta: ce te reprezinta, ce te inspira, ce ti se potriveste. Spus intr-un mod mai practic, este vorba despre felul in care sintetizezi avalansa de informatii despre moda, recenzii despre tendinte, recomandari stilistice si optiuni vestimentare din jurul tau, la acelea care iti avantajeaza silueta, se armonizeaza cu cromatica ta, povestesc celor din jur despre personalitatea si dispozitia ta, sau iti definesc stilul de viata.

Vei invata cum sa iti educi ochiul si estetica, fie ca este vorba de alegerea gamei cromatice care te infrumuseteaza, de cum sa recunosti stilul care te reprezinta, de interpretarea si selectarea tendintelor sau de utilizarea elementelor de design in functie de conformatia proprie.

Din 24 februarie 2011, la Fundatia Calea Victoriei
Durata: 6 saptamani, 1 atelier/ saptamana, intre 18.30 - 20.30
Cost: 300 ron

Temele atelierelor sunt:

Sedinta 1: Imaginea exterioara si imaginea de sine. Povestea hainelor: rol functional vs. rol emotional. Ce inseamna «a fi bine imbracata»?

Sedinta 2: Sa ne intelegem silueta si proportiile. Elemente de design si iluziile optice

Sedinta 3: Lumea culorilor – paletele cromatice care ne infrumuseteaza. Culorile: reguli de purtare, mesajul psihologic, armonii cromatice. Folosirea culorilor pentru a crea iluzii optice

Sedinta 4: Stil vestimentar si stil de viata. Moda, trenduri si ciclicitate. Clasic si/ sau in tendinte.

Sedinta 5: Atelier practic: Viziunea propriului stil  – moodboards

Sedinta 6: Atelier practic: Sesiune de shopping

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/atelier-de-stil-si-imagine-personala/