YOUR SPECIAL OCCASION

imagine

Cost: incepand cu 300 euro
Durata: minimum 2.5 ore

Fie ca esti invitata la o nunta sau participi la un cocktail organizat la locul de munca, Your Special Occasion este creat pentru a-ti face mai usoara alegerea unei tinute pentru acea zi. Avand scopul de a tine cont de intreaga ta infatisare, serviciul include o scurta sesiune de stil si o analiza cromatica cu recomandari specifice ocaziei.

Optional, pot fi incluse 2 ore de personal shopping

Afli nu doar care sunt croielile ideale pentru tine si adecvate situatiei respective, dar discutam si variante de tinute si nuantele si combinatiile cromatice pe care le-ai putea purta.

Recomandarile stilistice tin cont de silueta, stilul vestimentar preferat, varsta, bugetul si, nu in ultimul rand, de tipul evenimentului la care participi. Pentru ca sa ai de unde alege, vei avea la dispozitie un dosar cu 10-15 sugestii de tinute, in imagini.

Incepem cu o evaluare vizuala a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor), pentru a-ti putea recomanda atat nuantele care te infrumuseteaza, felul in care le poti combina si pe care le poti folosi pentru accesorii si machiaj.

Recomandarile stilistice tin cont de silueta, stilul vestimentar preferat, varsta, bugetul si, nu in ultimul rand, de tipul nuntii pe care o visezi. Pentru ca sa ai de unde alege, vei avea la dispozitie un dosar cu sugestii de 20 de rochii si voaluri de mireasa, special alese pentru tine.

In cazul in care optezi pentru personal shopping, vom discuta un buget si cum vom pune in practica, impreuna, recomandarile facute in sesiunea de stil.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de nuante pentru imbracaminte, accesorii si machiaj
  • Fisa descriptiva a siluetei tale
  • Fisa descriptiva a stilului tau vestimentar
  • imagini cu 10-15 tinute potrivite ocaziei, alese in functie de caracteristicile tale