YOUR SPECIAL DAY

imagine

Cost: incepand cu 300 euro
Durata: incepand cu 3 ore

Cea mai buna metoda pentru a te pregati pentru ziua nuntii tale, pachetul Your Special Day include o sesiune completa de analiza cromatica si o sesiune speciala de stil pentru alegerea rochiei de mireasa.

Optional, pot fi incluse 2 ore de personal shopping si/ sau o lectie de machiaj pentru mireasa si domnisoarele de onoare.

Fie ca te-ai decis asupra unei nunti traditionale sau a unui eveniment modern, aceasta sesiune speciala de stil iti va indica care sunt stilurile cele mai potrivite siluetei si personalitatii tale. Iti voi arata care sunt croielile ideale de rochii (de mireasa si de seara), lungimile de voaluri, nuantele de alb sau pasteluri si tipurile de materiale care te vor infrumuseta in acea zi.

Incepem cu o evaluare vizuala a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor), pentru a-ti putea recomanda atat nuantele de alb care te infrumuseteaza, dar si culorile pe care le-ai putea folosi pentru rochiile domnisoarelor de onoare, pentru buchetul de mireasa si pentru detaliile cu care vei impodobi locatia.

Recomandarile cromatice vor tine cont de culoarea parului, a ochilor si a tenului tau si iti vor fi sugerate cele mai bune optiuni pentru nuanta rochiei tale, pentru machiaj si chiar pentru buchetul de flori. Recomandarile stilistice tin cont de silueta, stilul vestimentar preferat, varsta, bugetul si, nu in ultimul rand, de tipul nuntii pe care o visezi. Pentru ca sa ai de unde alege, vei avea la dispozitie un dosar cu sugestii de 20 de rochii si voaluri de mireasa, special alese pentru tine.

Lectia de machiaj optionala te invata doua variante de machiaj: unul natural pentru zi si un al doilea, mai complex, care poate fi transformat intr-un machiaj de seara. Inveti nu doar toate etapele unui machiaj, ci si care sunt culorile pe care ar trebui sa le folosesti.

In cazul in care crzi ca mirele are nevoie de sfaturi stilistice, ii putem oferi printre altele, recomandari pentru croielile costumului sau pentru alegerea cravatei si accesoriilor.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 48 de nuante pentru imbracaminte, accesorii si machiaj
  • instructiuni pentru cele doua variante de machiaj
  • recomandari cromatice de make-up