TIME FOR A NEW YOU

imagine

Cost: 526 euro
Durata: 7.5 ore

Time for a New You include cele mai cerute 4 servicii, destinate a-ti oferi tot ce ai nevoie ca sa iti schimbi integral stilul: o sesiune completa de stil vestimentar, o analiza cromatica, o lectie de machiaj si 2 ore de evaluare a garderobei.

Vei stii astfel ce tip de silueta ai si ce croieli ti se potrivesc, ce haine ai nevoie sa cumperi pentru a avea o garderoba completa si functionala, care sunt culorile care te infrumuseteaza si care iti vor inveseli tinutele si, in sfarsit, cum sa te machiezi pentru a a avea un aspect impecabil.

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.  Discutam in detaliu croielile care ti se potrivesc, care sunt atuurile siluetei tale, daca si unde poti purta imprimeuri si ce fel de accesorii iti vin. Pentru ca sa fii sigura ca aspectul tau este pus la punct, vei primi un exercitiu "pentru acasa", care te va obliga sa iti verifici zilnic infatisarea in oglinda.

In paralel, vom face o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

Lectia de machiaj te va invata doua variante de machiaj: unul natural pentru zi si un al doilea, mai complex, care poate fi transformat intr-un machiaj de seara. Inveti nu doar toate etapele unui machiaj, ci si care sunt culorile pe care ar trebui sa le folosesti.

Ultimul pas este evaluarea si organizarea garderobei. Vom incepe prin a elimina din dulap croielile si culorile care nu ti se potrivesc, dar si hainele care nu iti mai sunt bune sau care sunt demodate. Vom crea tinute noi din ceea ce deja exista. La final, vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la shopping: umplerea "golurilor" din dulap.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de culori
  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • recomandari cromatice pentru machiaj
  • lista de cumparaturi in functie de sezoane