STYLE SMART DELUXE

imagine

Cost: 440 euro
Durata: 6.5 ore

Style Smart Deluxe este combinatia ideala a serviciilor care te invata cum sa te imbraci, cum sa faci cumparaturi si cum sa iti organizezi dulapul. Beneficiezi de o sesiune de stil vestimentar, 2 ore de evaluare si organizare a garderobei plus 2 ore de personal shopping.

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.  Discutam in detaliu croielile care ti se potrivesc, care sunt atuurile siluetei tale, daca si unde poti purta imprimeuri si ce fel de accesorii iti vin. Pentru ca sa fii sigura ca aspectul tau este pus la punct, vei primi un exercitiu "pentru acasa", care te va obliga sa iti verifici zilnic infatisarea in oglinda.

Urmatorul pas dupa sesiunea de stil vestimentar este evaluarea si organizarea garderobei. Vom incepe prin a elimina din dulap croielile si culorile care nu ti se potrivesc, dar si hainele care nu iti mai sunt bune sau care sunt demodate. Vom crea tinute noi din ceea ce deja exista. La final, vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la shopping: umplerea "golurilor" din dulap.

La final vom discuta lista de shopping, vom stabili un buget si ziua de cumparaturi. In cele 2 ore dedicate cumparaturilor te voi ajuta sa gasesti articole vestimentare care sa iti completeze garderoba sau vom crea impreuna tinute noi. Vom tine cont de tendinte, de culorile si croielile care ti se potrivesc.

Materiale incluse:

  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • lista de cumparaturi