STYLE SMART

imagine

Cost: 340 euro
Durata: 5 ore

O combinatie a serviciilor care te invata cum sa te imbraci, cum sa faci cumparaturi si cum sa iti organizezi dulapul, Style Smart este disponibil in doua variante:

A. Sesiune de stil vestimentar + 2 ore personal shopping

Sau

B. Sesiune de stil vestimentar + 2 ore evaluarea garderobei

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.

Daca optezi pentru varianta A, la finalul sesiunii de stil vestimentar vom discuta o lista de cumparaturi si un buget, stabilind si o zi pentru a merge la cumparaturi.

Daca optezi pentru varianta B, sesiunea de stil vestimentar este urmata de 2 ore de evaluare si organizare a garderobei. Vom incepe prin a elimina din dulap croielile si culorile care nu ti se potrivesc, dar hainele care nu iti mai sunt bune sau care sunt demodate. Vom crea tinute noi din ceea ce deja exista. La final, vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la shopping: umplerea "golurilor" din dulap.

Materiale incluse:

  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • lista de cumparaturi