STYLE & FASHION

imagine

Cost: 290 euro
Durata: 3 ore

Cel mai simplu mod de a fi la curent cu ce se poarta si a sti cum sa adaptezi tendintele in functie de silueta, cromatica si stilul tau.

Fashion & Style Savvy include o sesiune completa de stil vestimentar si o selectie a tendintelor de sezon, cu recomandari personalizate in functie de silueta, coloritul si preferintele tale stilistice

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.

Pentru ca sa iti poti actualiza stilul si garderoba, iti voi prezenta o selectie a tendintelor de sezon. Iti voi spune care dintre siluete le poti purta, ce culori vei putea adauga tinutelor tale si care sunt articolele vestimentare in care merita sa investesti.

Materiale incluse:

  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • imagini selectionate din colectiile pret-a-porter pentru sezonul respectiv