STIL VESTIMENTAR

imagine

Durata : 2 ore (+ 45 minute alocate unei discutii preliminare)
Cost : incepand de la 220 euro

Materiale incluse: fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice morfologiei, conformatiei si proportiilor tale; un document (ppt) al regulilor vestimentare necesare construirii unei garderobe si tinutelor, inclusiv croieli, imprimeuri, accesoriilor recomandate si selectate personalizat; un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil; fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar; o lista de cumparaturi pe sezoane; un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale

Stii ce stil te caracterizeaza?
Te pricepi sa impaci ce se poarta cu ceea ce ti se potriveste?
Arati mai bine intr-o haina cambrata sau intr-una cu o croiala dreapta?

Tinand cont de forma corpului tau si de proportiile acestuia, de preferintele tale vestimentare, de personalitatea, stilul de viata si bugetul tau, sesiunea de stil vestimentar te va ajuta sa selectezi imbracamintea, imprimeurile si accesoriile care se potrivesc siluetei tale, care te fac sa te simti frumoasa si mai increzatoare in feminitatea ta.

O sesiune de stil vestimentar cu Image Matters iti va arata cum:

  • Sa intelegi in ce tip de silueta te incadrezi
  • Sa pui in valoare zonele ale corpului care iti plac, cu ajutorul croielilor, imprimeurilor si detaliilor
  • Sa selectezi croielile, imprimeurile si tesaturile cele mai potrivite siluetei tale
  • Sa gasesti masura perfecta a hainelor de fiecare data cand faci cumparaturi
  • Sa iti exprimi personalitatea prin intermediul imbracamintii si accesoriilor
  • Sa iti evaluezi zilnic infatisarea, pentru un aspect mai armonios si mai ingrijit
  • Sa dezvolti o garderoba asortata si functionala, pe care sa o poti folosi la maximum
  • Sa te imbraci bine, indiferent de ocazie
  • Sa reduci timpul petrecut la cumparaturi
  • Sa eviti regretele si frustrarile datorate cumparaturilor gresite

Cum se desfasoara

La prima intalnire vom face o evaluare metrica a corpului tau pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vei completa un chestionar detaliat, apoi vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii, in timpul celei de-a doua intalniri iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.

Vom trece in revista linii de design si detalii vestimentare, imprimeuri, tesaturi si accesorii, alese pentru tine si prezentate in dosarul tau de stil. Vom discuta stilul vestimentar cel mai potrivit personalitatii, activitatilor profesionale si/ sau sociale si bugetului tau, precum si modalitati prin care il poti imbunatati sau actualiza. Iti voi spune si care sunt magazinele in care vei gasi hainele potrivite tie.

Pentru ca sa poti pune in practica recomandarile stilistice, la sesiunea de stil primesti un manual vizual, in care sunt incluse reguli vestimentare pentru construirea unei garderobe puse la punct si a unei tinute armonioase, ilustratii si imagini explicative, si de asemenea sunt selectate croieli, lungimi, imprimeuri, accesorii recomandate in functie de morfologia ta,

De asemenea, vei primi un sistem de auto-evaluare zilnica a infatisarii tale, care te va ajuta sa exersezi sfaturile primite. Vei primi fise detaliate ale siluetei tale si ale stilului tau vestimentar, impreuna cu o lista de cumparaturi in functie de sezon.

Pentru ca deja sa observi cum trebuie puse in aplicare aceste recomandari, te voi ruga ca pentru acesta sesiune sa aduci cu tine cateva haine din garderoba proprie - unele care iti plac si le porti, altele pe care le-ai cumparat dar nu le-ai mai imbracat. Ne vom uita la ele cu un ochi critic si iti voi spune observatiile mele.

Evaluarea garderobei este pasul urmator recomandat. Ai ocazia sa intelegi cum trebuie sa aplici in practica sfaturile legate de croieli si combinatii si, cel mai important, elimini din dulap lucrurile pe care nu ar trebui sa le porti!  Pe de alta parte, daca vrei sa iti innoiesti imediat garderoba, putem merge impreuna la shopping!