SERVICII DE STIL PENTRU FEMEI

imagine

A arata bine, a avea o infatisare atragatoare si a fi bine imbracata inseamna sa stii ce haine se potrivesc conformatiei tale, care este stilul care iti reprezinta personalitatea si stilul de viata, care sunt culorile si machiajul care te infrumuseteaza.

Frumusetea nu are legatura cu kilogramele, nu inseamna a urma orbeste tendintele, nu are nimic de-a face cu cat de des mergi la shopping.

Daca ceea ce vezi in oglinda te nemultumeste, nu mai cauta pretexte. Invata sa folosesti imbracamintea, culorile si accesoriile in favoarea ta. Invata sa arati mai bine chiar de astazi, cu ajutorul serviciilor de stil.

Pe baza unor aspecte precum coloritul tau natural, tipologia siluetei dar si personalitate, stil de viata si buget, recomandarile serviciilor individualizate de stil te vor ajuta sa obtii stilul si imaginea pe care le doresti.

Fie ca doresti o analiza cromatica, o sesiune de stil pentru tine sau pentru partenerul tau sau vrei sa oferi cuiva un cadou deosebit, toate serviciile sunt oferite intr-un format practic, usor de inteles si sunt sprijinite de materiale ilustrative.