SERVICII DE STIL PENTRU BĂRBAŢI

imagine

A te transforma intr-un barbat bine imbracat nu inseamna sa cheltui sume fabuloase pe haine, sa iti petreci mult timp la cumparaturi sau sa urmezi cu sfintenie ultimele tendinte din moda.

Este suficient, pur si simplu, sa stii ce croieli se potrivesc staturii si conformatiei tale, care culori corespund infatisarii tale, ce stil iti reprezinta personalitatea si stilul de viata si ce fel de haine se potrivesc carei ocazii.

Serviciile de stil oferite de Image Matters te vor ajuta sa intelegi care sunt elementele necesare pentru a deveni un barbat bine imbracat. Vom discuta cum sa alegi haine in functie de inaltimea, conformatia si proportiile tale, cum sa combini camasile si cravatele pentru a avea o imagine eleganta si profesionala, cum sa iti organizezi garderoba si, mai ales, cum sa faci cumparaturi intr-un timp record si intr-un buget pre-stabilit.

Vei afla ca a fi bine imbracat, pentru varsta ta si in functie de ocazia oferita, este mai simplu decat credeai - o data ce te familiarizezi cu cateva reguli legate de croieli, silueta si cromatica.