SEASONAL WARDROBE RENOVATION

imagine

Cost: 290 euro
Durata: 4 ore

Invinge cenusiul iernii, pregateste-te de primavara sau bucura-te de toamna chiar daca nu-ti place maroul!

Seasonal Wardrobe Renovation include: o sesiune completa de analiza cromatica, o selectie a tendintelor de sezon cu recomandari personalizate in functie de silueta, coloritul si preferintele tale stilistice, plus 2 ore de evaluare a garderobei.

Incepem cu o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

Pentru ca sa iti poti actualiza stilul si garderoba, iti voi prezenta o selectie a tendintelor de sezon. Iti voi spune care dintre siluete le poti purta, ce culori vei putea adauga tinutelor tale si care sunt articolele vestimentare in care merita sa investesti.

Ultima etapa este evaluarea garderobei. Vom elimina croielile si culorile care nu ti se potrivesc, vom crea tinute noi din ceea ce deja exista si vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la cumparaturi: umplerea "golurilor" din dulap.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de nuante pentru imbracaminte, accesorii si machiaj
  • imagini selectionate din colectiile pret-a-porter pentru sezonul respectiv
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon si de tendintele actuale
  • o lista de cumparaturi, cu articolele necesare completarii garderobei si tinutelor (imbracaminte, accesorii, incaltaminte, genti)