PERSONAL SHOPPING

imagine

Cost: 50 euro/ ora (in timpul saptamanii), 70 euro/ ora (in week-end)
Durata: intre 3-5 ore


Cum se desfasoara?

Sesiunea de Personal Shopping poate fi programata sa dureze intre 3-5 ore, cu scurte pauze intermediare care sa ne permita sa vedem progresul si sa lamurim eventualele intrebari.

Primul pas va fi sa ne intalnim pentru o scurta discutie, cu cateva zile inainte de sesiunea de shopping, pentru a putea face o evaluare a nevoilor tale vestimentare. Cateva intrebari despre stilul tau de viata, buget si preferinte stilistice ma vor ajuta sa imi dau seama ce ar trebui sa contina lista ta de cumparaturi. O sesiune anterioara de stil vestimentar, o sedinta de analiza cromatica sau o evaluare a garderobei pot fi utile, dar nu sunt obligatorii.

Urmatoarea etapa este vizita prin magazine, pentru a gasi articolele vestimentare trecute in lista de cumparaturi. Suntem acolo pentru a proba (si eventual cumpara) doar hainele care stiu sigur ca ti se potrivesc – ca stil, croiala si culoare.

Te vei bucura cu adevarat de ziua petrecuta la cumparaturi, pentru ca sunt acolo ca sa te ajut sa iei deciziile corecte. Nu sunt angajata nici unui magazin si nu primesc nici un fel de comision din partea lor. De aceea, nu am nici un interes sa te incurajez sa cumperi ceva dintr-un anume magazin, doar de dragul cumparaturilor. Facandu-ti cumparaturile insotit de un stilist este un exercitiu de disciplina – nu vom pierde timpul prin magazine, doar pentru a cheltui bani!