PERSONAL SHOPPING

imagine

Cost: 52 euro/ ora (in timpul saptamanii), 70 euro/ ora (in week-end)
Durata: minimum 3 ore

Te recunosti intr-una din aceste situatii?

  • Esti coplesita de oferta din magazine si nu stii ce sa alegi
  • Cumperi de fiecare data acelasi tip de haine
  • Ai senzatia ca niciodata nu gasesti marimile potrivite
  • Tinzi sa faci cumparaturi din impuls, pentru ca apoi sa regreti ceea ce ai cumparat
  • Se intampla sa cumperi cu gandul ca haina achizitionata nu este exact ceea ce cautai, dar te resemnezi
  • Nu intelegi de ce, o data cumparate, hainele din magazin nu mai arata la fel purtate de tine

Cum se desfasoara?

Sesiunea de Personal Shopping poate fi programata sa dureze de la 3 ore (minimum), la o zi (6 ore) sau chiar doua zile consecutive.

Daca ai beneficiat deja de o sesiune de stil sau de o evaluare a garderobei, voi stii deja care sunt stilurile si croielile pe care va trebui sa le cautam. In caz contrar, vom sta de vorba la o cafea, inainte de a porni la cumparaturi, pentru a-mi face o idee clara despre ce doresti sa-ti cumperi si cum anume te pot indruma. Discutam impreuna un buget si stabilim o lista de cumparaturi. La final, programam o zi si un loc de intalnire.

Urmatoarea etapa este vizita prin magazine, pentru a gasi articolele vestimentare trecute in lista de cumparaturi. Nu te voi lasa sa te simti coplesita de oferta bogata, nu vei putea cheltui nebuneste si nici nu te voi lasa sa cumperi ceva ce a doua zi vei regreta. Suntem acolo pentru a proba (si eventual cumpara) doar hainele care stiu sigur ca ti se potrivesc – ca stil, croiala si culoare - haine care sa te faca sa te simti bine, sa arate bine pe silueta ta si pe care sa le porti in repetate randuri.

Te vei bucura cu adevarat de ziua petrecuta la cumparaturi, stiind ca sunt acolo ca sa te ajut sa iei deciziile corecte. Nu sunt angajata nici unui magazin si nu primesc nici un fel de comision din partea lor. De aceea, nu am nici un interes sa te incurajez sa cumperi ceva dintr-un anume magazin, doar de dragul cumparaturilor. Facandu-ti cumparaturile insotita de un stilist este un exercitiu de disciplina – fii sigura ca nu vom pierde timpul prin magazine, doar pentru a cheltui bani!