MAKEOVER MAGIC

imagine

Cost: 650 euro
Durata: 14 ore

Nota: pretul afisat nu include serviciile oferite de un fotograf profesionist si serviciile optionale de infrumusetare (tuns, vopsit, coafat).

Cel mai complet pachet de servicii, Makeover Magic include 6 servicii destinate transformarii tale complete, asa cum vezi in programele TV: o sesiune completa de stil vestimentar, o sesiune de analiza cromatica, o lectie de machiaj, 2 ore de evaluare si organizare a garderobei, urmate de 3 ore de personal shopping.

Pentru a te rasfata, pachetul include o manichiura si o pedichiura spa.

Optional, pentru ca transformarea ta sa fie "din cap pana-n picioare", putem programa o vizita la un salon pentru a te tunde, vopsi si coafa, iar pentru ca sa ai o amintire palpabila a acestei zile putem organiza o sesiune foto.

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.  Discutam in detaliu croielile care ti se potrivesc, care sunt atuurile siluetei tale, daca si unde poti purta imprimeuri si ce fel de accesorii iti vin. Pentru ca sa fii sigura ca aspectul tau este pus la punct, vei primi un exercitiu "pentru acasa", care te va obliga sa iti verifici zilnic infatisarea in oglinda.

Urmatoarea etapa este evaluarea si organizarea garderobei. Vom incepe prin a elimina din dulap croielile si culorile care nu ti se potrivesc, dar si hainele care nu iti mai sunt bune sau care sunt demodate. Vom crea tinute noi din ceea ce deja exista. La final, vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la shopping: umplerea "golurilor" din dulap

In paralel, vom face o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

Lectia de machiaj te va invata doua variante de machiaj: unul natural pentru zi si un al doilea, mai complex, care poate fi transformat intr-un machiaj de seara. Inveti nu doar toate etapele unui machiaj, ci si care sunt culorile pe care ar trebui sa le folosesti.

Pentru cele 3 ore de shopping, vom discuta un buget si care sunt prioritatile listei de cumparaturi. Aceasta va cuprinde, in principal, elementele care iti lipsesc la ora actuala din garderoba (imbracaminte, genti, incaltaminte, accesorii) dar si cateva lucruri care sa te ajute sa creezi mai multe tinute din imbracamintea pe care o ai. O alta varianta este sa cumparam tinute complet noi, pentru ca infatisarea ta sa reflecte noul stil si noua ta imagine.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de culori
  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • recomandari cromatice pentru machiaj