ESSENTIAL DELUXE

imagine

Cost: 500 euro
Durata: 6 ore

Essential Deluxe este tot ce ai nevoie pentru ca sa devii propria ta stilista.

Acest pachet include o analiza cromatica completa, o sesiune de stil vestimentar, o prezentare a tendintelor de sezon cu recomandari pentru conformatia si stilul tau, plus 2 ore de evaluare a garderobei.

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.

Pentru ca sa iti poti actualiza stilul si garderoba, iti voi prezenta o selectie a tendintelor de sezon. Iti voi spune care dintre siluete le poti purta, ce culori vei putea adauga tinutelor tale si care sunt articolele vestimentare in care merita sa investesti.

In paralel, vom face o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

La final vom face o evaluare a garderobei tale. Vom elimina croielile si culorile care nu ti se potrivesc, vom crea tinute noi din ceea ce deja exista si vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la cumparaturi: umplerea "golurilor" din dulap.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de culori
  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • o lista completa a articolelor (imbracaminte, accesorii, incaltaminte, genti) care iti vor completa garderoba
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • imagini selectionate din colectiile pret-a-porter pentru sezonul respectiv