THE ESSENTIAL

imagine

Cost: 335 euro
Durata: 3 ore

The Essential, care contine o sesiune scurta de analiza cromatica si o sesiune completa de stil vestimentar, iti ofera informatiile de baza pentru ca sa poti incepe o imbunatatire a stilului personal.

Sesiunile incep printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.

In paralel, vom face o evaluare vizuala a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor), pentru a-ti putea recomanda culorile esentiale pentru garderoba ta. Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta cateva reguli de combinatie a culorilor si cum poti incepe sa iti colorezi tinutele. La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 36 de culori.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 36 de culori
  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un document detaliat al principiilor vestiememntare si croielilor adaptate morfologiei tale
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o lista de cumparaturi pe sezoane
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale