COUPLE’S THERAPY

imagine

Cost: 950 euro
Durata: 14 ore

Daca ti-ai dorit vreodata ca tu si partenerul tau sa aveti o prezenta la fel de "sincronizata" stilistic ca a cuplului Beckham, pachetul Couple's Therapy va ajuta sa faceti primii pasi in aceasta directie.

Amandoi veti invata (impreuna sau pe rand) care sunt stilurile, croielile si culorile care vi se potrivesc si cum sa va creati tinute asortate astfel incat, data viitoare cand iesiti impreuna, sa va puneti reciproc in valoare.

Fiecare dintre voi va beneficia de cate o sesiune completa de stil vestimentar, o sedinta de analiza cromatica, de cate 2 ore de evaluare a garderobei si de cate 2 ore de personal shopping.

Sesiunile de stil vestimentar incep printr-o evaluare metrica a corpului, pentru a va putea incadra corect intr-o tipologie a conformatiilor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele voastre vestimentare, despre stilul vostru de viata, despre cum va cumperati haine si cat de des, despre felul in care va percepeti imaginea si ce ati dori sa schimbati la aceasta.

Pe baza acestor informatii va voi explica ce fel de conformatie aveti, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.  Discutam in detaliu croielile care ti se potrivesc, care sunt atuurile siluetei tale, daca si unde poti purta imprimeuri si ce fel de accesorii iti vin. Pentru ca sa fii sigura ca aspectul tau este pus la punct, vei primi un exercitiu "pentru acasa", care te va obliga sa iti verifici zilnic infatisarea in oglinda.

Urmatoarea etapa este evaluarea si organizarea garderobei. Vom incepe prin a elimina din dulap croielile si culorile care nu ti se potrivesc, dar si hainele care nu iti mai sunt bune sau care sunt demodate. Vom crea tinute noi din ceea ce deja exista. La final, vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la shopping: umplerea "golurilor" din dulap

In paralel, vom face o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

Pentru cele 2 ore de shopping, vom discuta un buget si care sunt prioritatile listei de cumparaturi. Aceasta va cuprinde, in principal, elementele care iti lipsesc la ora actuala din garderoba (imbracaminte, genti, incaltaminte, accesorii) dar si cateva lucruri care sa te ajute sa creezi mai multe tinute din imbracamintea pe care o ai. O alta varianta este sa cumparam tinute complet noi, pentru ca infatisarea ta sa reflecte noul stil si noua ta imagine.

Materiale incluse:

  • doua paletare personalizate cu cate 42 de culori
  • fise descriptive ale siluetelor, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor fiecaruia
  • fise descriptive ale stilurilor voastre vestimentare
  • doua liste cu recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii voastre