CONSULTANŢĂ DE IMAGINE

imagine

Durata: 3 ore ( +45 de minute alocate unei discutii preliminare)
Cost: 387 euro

Include: un paletar cu 48 de culori (36 de nuante pentru costume si sacouri, 12 nuante pentru camasi si tricouri); fisa descriptiva a conformatiei; recomandari vestimentare specifice siluetei si proportiilor; un dosar cu 500 ilustratii vestimentare si un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar; descrierea stilului vestimentar; un sistem de evaluare zilnica a infatisarii

Stilul inseamna mult mai mult decat a sti sa-ti potrivesti cravata la o camasa...

Indicandu-ti cum sa tii cont de conformatia si infatisarea ta, si luand in considerare stilul tau de viata si personalitatea, sesiunea de stil vestimentar si imagine iti va oferi o serie de recomandari simple care-ti vor face viitoarele alegeri vestimentare mai rapide si corecte.

O sesiune de stil si imagine pentru barbati include informatii despre:

  • Selectarea culorilor care te avantajeaza
  • Combinarea culorilor si imprimeurilor pentru tinute casual si business
  • Felul in care culorile influenteaza modul in care arati si te simti, precum si reactiile celor din jur
  • Cele mai bune croieli de sacouri, camasi si pantaloni pentru conformatia ta
  • Cum sa gasesti masura potrivita a hainelor
  • Cum sa ai o garderoba simplificata, organizata si functionala
  • Cum sa iti petreci mai putin timp si sa economisesti bani la cumparaturi
  • Cum tunsoarea, igiena personala, accesoriile si ochelarii iti pot influenta imaginea

Cum se desfasoara

In timpul primei intalniri, ti se va face o evaluare metrica a corpului pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom sta de vorba despre preferintele tale vestimentare, stilul tau de viata, despre cat de des iti cumperi haine si unde, despre cum iti percepi imaginea.

Pe baza acestor informatii, in timpul celei de-a doua intalniri iti voi explica ce fel de conformatie ai si care sunt hainele potrivite tie.

Iti voi arata care sunt croielile cele mai potrivite de sacouri si pantaloni, ce fel de tricouri si camasi ar trebui sa porti, precum si cateva combinatii de camasi si cravate care te avantajeaza. Vom discuta stilul vestimentar cel mai potrivit personalitatii, activitatilor profesionale si/ sau sociale si bugetului tau.

Pentru ca sa poti pune in practica recomandarile stilistice, la sesiunea de stil primesti un dosar cu peste 500 de ilustratii vestimentare, insotit de un ghid de cumparaturi in format de buzunar.

Vei primi un paletar cu 48 de culori recomandate pentru costume, sacouri, camasi si tricouri, precum si un sistem de auto-evaluare a infatisarii tale, care te va ajuta sa exersezi zilnic sfaturile primite. Vei primi fise detaliate ale siluetei tale si ale stilului tau vestimentar.