CLOSET RESCUE

imagine

Cost: 535 euro
Durata: 7 ore

Atat de multe haine, atat de putine de imbracat...

Daca porti mai putin de jumatate din ce ai in dulap, daca fiecare tinuta pare ca are nevoie de inca ceva ca sa fie completa sau daca dulapul tau e vraiste, atunci ai nevoie de pachetul Closet Rescue.

Aceasta sesiune de o zi include: o analiza cromatica completa, o sesiune de stil vestimentar si 3 ore de evaluare si organizare a garderobei.

Incepem cu o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

Sesiunea de stil vestimentar incepe printr-o evaluare metrica a corpului tau, pentru a te putea incadra corect intr-o tipologie a siluetelor si proportiilor. Vom discuta despre gusturile si preferintele tale vestimentare, despre stilul tau de viata, despre cum iti cumperi haine si cat de des, despre felul in care iti percepi imaginea si ce ai dori sa schimbi la aceasta.

Pe baza acestor informatii iti voi explica ce fel de conformatie ai, cum influenteaza acest lucru hainele pe care ar trebui sa le imbraci si cum, alegand croielile potrivite, poti crea iluzia siluetei perfect proportionate.

Ultima etapa este evaluarea garderobei. Vom elimina croielile si culorile care nu ti se potrivesc, vom crea tinute noi din ceea ce deja exista si vom face o lista de cumparaturi, pentru ca sa ai un scop clar la cumparaturi: umplerea "golurilor" din dulap.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de nuante pentru imbracaminte, accesorii si machiaj
  • fisa descriptiva a siluetei tale, impreuna cu recomandari vestimentare specifice conformatiei si proportiilor tale
  • un dosar detaliat cu 500 ilustratii ale elementelor vestimentare
  • un ghid pentru cumparaturi in format de buzunar cu recomandari de stil
  • fisa descriptiva a  stilului tau vestimentar
  • o recomandari pentru cumparaturi, in functie de sezon
  • un sistem de evaluare zilnica a infatisarii tale
  • o lista de cumparaturi, cu articolele necesare completarii garderobei si tinutelor (imbracaminte, accesorii, incaltaminte, genti)