BEAUTY

imagine

Cost: 206 euro
Durata: 3 ore

Destinat femeilor care isi doresc sa se infrumuseteze cu ajutorul culorilor si machiajului, pachetul Beauty include o sesiune completa de analiza cromatica si o lectie de machiaj.

Incepem cu o evaluare vizuala si o testare cromatica a infatisarii tale (culoarea parului si a ochilor, impreuna cu o evaluare a pigmentatiei tenului), pentru a-ti putea recomanda intreaga gama cromatica pentru garderoba ta - pentru imbracaminte, accesorii si machiaj.

Iti voi arata atat nuantele care te infrumuseteaza, cat si pe cele care trebuie evitate. Vom discuta reguli de combinare a culorilor, cum poti incepe sa iti colorezi tinutele si care sunt nuantele potrivite anumitor sezoane si ocazii (business, week-end, evening). La final, pentru a te putea orienta cat mai bine la cumparaturi, vei primi un paletar personalizat cu 42 de culori.

Lectia de machiaj te va invata doua variante de machiaj: unul natural pentru zi si un al doilea, mai complex, care poate fi transformat intr-un machiaj de seara. Inveti nu doar toate etapele unui machiaj, ci si care sunt culorile pe care ar trebui sa le folosesti.

Materiale incluse:

  • un paletar personalizat cu 42 de nuante pentru imbracaminte, accesorii si machiaj
  • instructiuni pentru cele doua variante de machiaj
  • recomandari cromatice de make-up