ANALIZĂ CROMATICĂ

imagine

Durata: 90 de minute
Cost: incepand de la 130 euro (sesiune individuala); 110 euro/ persoana (sesiune cu 2-3 persoane)

Include: un paletar personalizat cu 42 de nuante, alese in functie de coloritul tau natural

Tinzi sa porti mult negru, bej sau maro?
Vrei sa stii care sunt nuantele care te infrumuseteaza?
Ai vrea sa incerci noi combinatii de culori sau sa ai o garderoba mai viu colorata?

Stiind care sunt culorile potrivite pentru tine, hainele pe care le porti se vor asorta intotdeauna intre ele, culorile fardurilor se vor potrivi cu cele ale imbracamintii, iar hainele si machiajul se vor armoniza perfect cu cele ale ochilor, tenului si parului tau.

O sesiune de analiza cromatica cu Image Matters iti va explica:

  • Care este tipologia ta cromatica si cum aceasta determina paleta de culori care ti se potriveste
  • Care sunt nuantele potrivite tie si care sunt cele pe care sa le eviti
  • Care sunt regulile de asortare si purtare a culorilor, si cum le poti pune in practica pentru tinute de zi sau de seara
  • Care sunt nuantele neutre, pentru baza garderobei, si care sunt culorile de accent, folosite pentru a da viata unei tinute
  • Cum sa iti asortezi garderoba pentru a obtine mai multe combinatii de tinute
  • Cum sa porti nuantele care se gasesc deja in dulapul tau
  • Ce culori sa selectezi in functie de tendintele fiecarui sezon

Cum se desfasoara

La inceputul sesiunii de analiza cromatica, vei fi intrebata cateva lucruri despre hainele pe care le porti, despre cum si daca te machiezi, ce fel de accesorii te atrag. Pasul urmator va fi o evaluare vizuala a felului in care nuanta tenului tau se combina cu cea a parului si a ochilor, dar si a modului in care acestea isi modifica luminozitatea in apropierea anumitor culori.

In functie de acestea, ti se va arata cum sa porti culorile din gama ta cromatica, cum sa le combini intre ele si cum sa le folosesti pentru a-ti armoniza imbracamintea cu infatisarea si cu machiajul.

Consultantul de stil iti va arata care sunt culorile neutre si cum le poti utiliza pentru piesele esentiale ale garderobei tale – taioare, sacouri, pantaloni sau mantouri. Vei vedea apoi cum sa folosesti culorile de accent pentru a-ti insufleti tinutele si ti se vor explica regulile principale de asortare a culorilor pentru ca prin combinatii cromatice sa iti exprimi personalitatea si stilul.  

La final, vei primi un paletar care contine 42 de nuante alese special pentru tine, pe care il vei folosi la sesiunile viitoare de shopping.

Daca vrei sa faci un pas mai departe in desavarsirea infatisarii tale, programeaza-ti o sesiune de stil vestimentar sau o lectie de machiaj!

Sesiunea de analiza cromatica este disponibila in format individual sau pentru grupuri de maximum 3 persoane.