Reguli pentru recunoasterea formei fetei

O data ce afli care este forma fetei tale, vei stii sa alegi felul in care sa iti tunzi parul, forma si lungimea sprancenelor, tipul machiajului si forma cerceilor.

Exista 9 forme faciale:

Pentru ca sa afli care este forma fetei tale, trebuie sa urmezi urmatorii pasi :

  • Prinde-ti parul la spate, eliberand fruntea si urechile.
  • Stand in apropierea oglinzii, deseneaza conturul fetei
  • Caracteristicile pe care trebuie sa le observi sunt urmatoarele :
Ovala Dreptunghiulara Triunghi inversat
Fata ovala este cea mai bine proportionata, cea mai frumos conturata si cea mai versatila, pentru ca iti ofera optiuni nelimitate pentru coafuri, rame de ochelari, cercei si sprancene. Fata este mai curand lunga decat lata. Are aproximativ aceeasi latime a fruntii si a maxilarului, iar barbia este destul de patrata. Linia maxilarului este bine desenata, dar ingusta, iar fata se lateste catre pometi si tample.
Inima Triunghi Patrata
Fata este mai lata in zona tamplelor si a fruntii, ingustandu-se in partea de jos care o barbie mica, deseori ascutita. Linia maxilarului este cea mai lata parte a fetei, pometii si tamplele fiind vizibil mai inguste. Fata are o linia a maxilarului foarte puternic conturata, iar linia fruntii este lata si dreapta.
Rotunda Diamant Alungita
Fruntea si barbia sunt rotunde, pometii sunt slab conturati dar relativ lati. Fata are aproximativ aceeasi latime si inaltime. Pometii sunt partea cea mai lata a fetei, aceasta ingustandu-se in egala masura care frunte si catre maxilar. Barbia si linia maxilarului sunt rotunjite, dar fata este destul de lunga.