Noile IT bags

imagine

Le doresti, le visezi, ai face orice ca sa le ai - asa ca ai grija sa stii totul despre ultimele genti si ce spun ele despre tine.
de Irina Markovits

The collectable
Datorita detaliilor de design - degradeul superb al gentii Prada, detaliile orientale si impletiturile gentii Dior Samurai -, vei observa aceste genti de la distanta si te vei indragosti de ele imediat. Absolut spectaculoase. Agata-ti una de brat si vei face instantaneu parte din istoria modei.

Gentile: Christian Dior Samurai (1,925 lire sterline); Gucci Indie (1,140 lire sterline), Louis Vuitton Biker (1,700 lire sterline), Prada (1,120 lire sterline)

Cine le cad victime: asa cum vaneaza o rochie Ossie Clark, un caftan Zandra Rhodes sau niste cizme Courreges, pasionatele de moda vor cumpara orice poate fi o potentiala mostenire stilistica.

Celebritati fani ale acestor genti: Rachel Bilson, Mischa Barton, Patricia Arquette.

The fashion statement
Purtate la bratul editorilor de moda si fotografiate in bratele celebritatilor, aceste genti ajung in paginile mondene inainte de a ajunge in magazine. Listele de asteptare sunt la fel de lungi ca Bond Street, iar insasi denumirile gentilor le ajuta sa iasa in evidenta: THE Bowling bag (Prada), THE Paddington (Chloe), THE Stam (Marc Jacobs)

Gentile: Yves Saint Laurent Downtown (1,190 lire sterline), Marc Jacobs Venetia (915 lire sterline), Chloe Heloise din lac (925 lire sterline)

Cine le cad victime: cele care au in memoria telefonului numarului unui "personal shopper", pentru ca sa nu astepte sezonul de reduceri. Si le vor comanda inca inainte ca aceste genti sa fie aduse in stocul magazinelor.

Celebritati fani ale acestor genti: Kylie Minogue, Kate Moss

The Modern Classic
Sic si discrete, dar superb lucrate, acestea sunt gentile de zi cu «factor de lux» sporit. Pentru ca n sunt tipatoare, sunt observate doar de catre cunocatoare.

Gentile: Burberry Knight (1,195 lire sterline), Miu Miu (670 lire sterline), Mulberry Mabel (650 lire sterline).

Cine le cad victime: Femeile sigure pe ele, care nu au nevoie de o geanta care sa le indice statutul. Probabil ca au in dulap un trench clasic Burberry sau niste casmir Ballantyne, asa ca privesc aceste genti ca pe o investitie, nu ca pe o toana de sezon.

Celebritati fani: Elle MacPherson, Nicole Ritchie