THE 3 S: SORT, SHOP & STYLE

Primary tabs

Un serviciu si proces complet, care te ajuta sa fii cu un pas mai aproape de o garderoba coerenta si un stil definit. Te vei privi altfel in oglinda, vei deschide usile unui dulap organizat si asortat, vei avea mai multe tinute si mai multa inspiratie. La final, garderoba ta va cuprinde doar haine si accesorii care te incanta, rezoneaza cu personalitatea ta si se asorteaza excelent intre ele.

Fiecare dintre cei trei pasi sunt necesari si esentiali; fiecare dintre ei construieste si adauga ceva celui anterior, pentru un rezultat final fantastic.

 

Intre 6,5-7 ore – 450 euro*

* plata acestor servicii poate fi facuta si in 2 transe.

 

AFLA CUM SE DESFASOARA SI CE REZULTATE OBTII

 

         PROGRAMEAZA-TI O SESIUNE!

 

ZIUA 1

Incepem cu o conversatie despre stilul, silueta si nevoile tale vestimentare. Discutam despre activitatile, stilul de viata si bugetul tau de shopping. Aceste informatii ma ajuta sa gasesc cele mai bune optiuni stilistice pentru tine, ca sa poti avea o garderoba care se armonizeaza cu infatisarea, personalitatea si activitatile tale, si pe care sa o poti gestiona cu usurinta.

Imediat dupa aceea iti triez si evaluez garderoba sezonului in curs. Identific care sunt piesele-cheie ale stilului tau, iti arat ce haine merita modificate, ce piese iti lipsesc si care piese vor fi eliminate din dulap. Stabilim un buget si facem o lista de shopping pentru ziua 2.

 

ZIUA 2

Pe baza bugetului si a listei de shopping din ziua anterior, vom merge impreuna la shopping timp de 2-2.5 ore. Voi identifica pentru tine cele mai potrivite piese, croieli, lungimi, culori si accesorii; iti voi arata cum sa le porti si sa le combini intre ele sau cu piese din garderoba deja existenta; iti voi spune care sunt clasice, basics si in tendinte; vom face si o selectie de accesorii si te voi invata cateva trucuri ale meseriei de stilist (cum asortezi culori, cum alaturi materiale si texturi, cate accesorii poti purta...). In tot acest timp, iti voi creiona un scurt profil al stilului tau, ca sa intelegi ce fel de piese isi vor face loc in garderoba ta, in viitor 

Nu te voi lasa sa probezi orice. Din contra, vei vedea ce inseamna sa mergi la shopping „punct ochit, punct lovit”. Iti promit ca, dupa orele impreuna, vei pleca din magazine inspirata si cu haine pe care nu le-ai fi ales singura. In plus, voi avea grija sa nu te deshidratezi, sa nu te plictisesti si sa nu obosesti!

 

ZIUA 3

Dupa sesiunea de shopping revenim la garderoba. Iti voi construi minimum 30 de tinute, integrand piesele noi si combinandu-le cu preferatele tale. Te voi invata cum sa accesorizezi o tinuta si cum sa ii schimbi nivelul de eleganta, in functie de ocazie, moment al zilei sau cod vestimentar. Vom fotografia tinutele create, ca sa le gasesti usor in diminetile cand esti grabita sau lipsita de inspiratie.

De asemenea, in cele 2 saptamani ulterioare intalnirii noastre poti sa ma contactezi oricand (prin email, sms, whatsapp sau skype) ca sa discutam eventualele tale dileme sau blocaje stilistice legate de tinutele create.

 

CE OBTII:

  • o garderoba sortata, simplificata si mai organizata
  • cel putin 30 de tinute complete, pentru perioada urmatoare
  • un lookbook (fotografii) al tuturor tinutelor create
  • 2 ore de shopping in care nu te vei simti stresata sau obosita
  • 2 saptamani de consiliere stilistica „la distanta”, in care imi poti scrie sau ma poti suna oricand

 

„Dar stai asa!”, o sa ma intrebi, „de ce trebuie sa le fac pe toate trei? De ce nu pot face doar trierea de garderoba, fara shopping? Sau doar partea de styling a tinutelor?”

Iata de ce: experienta mea din ultimii 10 ani cu sute de cliente, m-a invatat ca toate cele trei etape sunt necesare!

Daca facem doar trierea hainelor, ai putea ramane cu o garderoba micsorata, fara un plan real sau o directie clara, care sa iti arate ce iti lipseste si fara sa detii instrumentele si informatiile unui salt creativ si calitativ stilistic.

Daca facem doar sesiunea de shopping, nu vei avea pregatite toate tinutele minunate pe care ti le voi crea, imbinand piesele noi si cele preferate de acasa.  Exista riscul ca, chiar avand haine noi, sa nu stii cum sa le integrezi complet in garderoba.

Iar ca sa facem sesiunea de styling, avem nevoie de piese si accesorii noi.

 

O data ce am facut cele 3 sesiuni de Sort, Shop&Style, in fiecare dimineata vei deschide cu placere usile dulapului, stiind ca acolo gasesti doar haine care te incanta, te pun in valoare si ti se potrivesc de minune.

 

PROGRAMEAZA-TI O SESIUNE!